Steek je handen uit de mouwen…

Voorlopig programma – 11/03/2020

Fonkelende foto’s (alle leeftijden)

Een magische fee of stoere draak poseert al eens graag voor een foto. Jij ook? Kies voor leuke attributen bij onze photoboot en neem een onvergetelijk aandenken aan deze fantastische dag mee naar huis!


Eenhoornspelen (alle leeftijden)

Wapper met je handen, draai met je voeten en strek je vingers. Daarna ben je helemaal klaar voor een potje eenhoornspelen. Zoek je weg uit het doolhof, ontsnap uit het touwenparcours, speel eenhoornbowling of leef je uit tijdens één van de andere spelen.


Page Parkoers (alle leeftijden)

Voor je een ridder kan worden, moet je als page je vaardigheden bewijzen. Zet je beste beentje voor in het boogschieten, ringsteken, patat hakken en stokbroodjes bakken. En natuurlijk mag prins(es)redden niet ontbreken!


Beestige badges – Gezinsbond (alle leeftijden)

Kies jij voor een geheimzinnige eenhoorn? Of hou je toch meer van een draak, een kat of zelfs een ridder of een jonkvrouw? Teken en kleur er op los om je eigen beestige badge te maken.


Workshop Dromenvanger – Gezinsbond (3+)

Het liefste wil je de mooiste dromen bij je houden. En de akeligste nachtmerries wegtoveren. Weet je niet hoe? Wij hebben vandaag de oplossing: je eigen dromenvanger! Slaap vanaf vanavond als een roosje…


Workshop Schatkist – Gezinsbond (3+)

Je meest kostbare spullen bewaren, dat doe je in een schatkist. En die maak je helemaal zelf! Wat knip- en plakwerk, een likje verf en tot slot nog prachtig versieren. Je schatten zijn nog nooit zo veilig geweest…

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close