Praktisch

Wanneer

Pinksterzondag 23 mei 2021, 10-18 uur

Waar

Abdijsite Herkenrode, Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt

Parking

Er is een ruime fietsparking voorzien ter hoogte van de inkom bij het poortgebouw.

Betaalparking voor wagens op Abdijsite Herkenrode: 3 euro. Gelieve gepast geld klaar te houden.

Wie beschikt over een geldige parkeerkaart voor mindervaliden kan dicht bij de toegang tot het evenement parkeren. Volg daarvoor de instructies van onze parkeerwachters.

Gratis parkeren kan op de parking van de Carrefour/Decathlon (op 15-tal minuten wandelafstand van Abdijsite Herkenrode).

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer: Neem de trein tot in het station van Hasselt. Aan het stationsplein neem je de bus tot aan de halte Herkenrode Brug. Vanaf hier is het nog ongeveer een kilometer wandelen tot de toegang van het evenement bij het poortgebouw. Controleer de website van De Lijn voor de dienstregeling.

Toegankelijkheid

Het evenement is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen. Aangepaste toiletten zijn voorzien. Medewerkers helpen evt. graag om kleine hindernissen te overbruggen. Aarzel niet om hen aan te spreken!

Voor wie beschikt over een parkeerkaart voor mindervaliden, is een parking dichtbij de toegang voorzien.

Betaling

Aan de kassa’s tijdens het evenement (inkom en horecabonnen) is betaling via bancontact mogelijk. Opgelet: kredietkaarten worden niet aanvaard.

Aangekochte tickets of bonnen worden niet terugbetaald.

Foto’s

De foto’s op deze website werden gemaakt door: Roland Hermans, Dirk Kerstens, Marleen Maris, Lotte Geypens, Laurens Pesa en Steff Beckers.

Zie je een foto van jezelf of je kinderen die je hier liever niet ziet, mail die foto dan gerust door naar abdijsiteherkenrode@hasselt.be en dan verwijderen we die meteen.

Tijdens de Sage van de Eenhoorn 2021 (23 mei, 10-18u) worden voor communicatiedoeleinden doorlopend foto’s gemaakt van het aanwezige publiek. Onze fotografen zijn herkenbaar aan een oranje vestje met de vermelding ‘fotograaf’. Wenst u door hen niet herkenbaar in beeld gebracht te worden? Ga dan even langs bij de infostand.

Honden

Honden -die goed tegen drukte kunnen- zijn, kort aangelijnd, welkom.

Lockers

In het bezoekersonthaal van Abdijsite Herkenrode zijn lockers aanwezig. Hier kan je veilig spullen achterlaten en heb je je handen vrij en kan je ze onbezorgd uit de mouwen steken!
Het gebruik van de lockers is gratis, maar je hebt een muntstuk van € 0,50 nodig het kastje op slot te kunnen doen.

Meer info

Blijf op de hoogte van alle nieuws over ‘de Sage van de Eenhoorn’ en volg ons via Instagram of  Facebook.

Contact

E abdijsiteherkenrode@hasselt.be
T 0032 (0)11 23 96 70

Partners

‘de Sage van de Eenhoorn’ is een initiatief van Abdijsite Herkenrode vzw, met de gewaardeerde steun van volgende partners:

sponsorbalk

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close