Kijk, luister en beleef…

Voorlopig programma – 11/03/2020

De slaapkamer van de eenhoorn (alle leeftijden)

Sshhttt… Loop op de tippen van je tenen. Maak geen enkel geluid. Want voor één keertje mag jij eens in de slaapkamer van de eenhoorn binnen gluren. Slaapt hij in een bed? Draagt hij een pyjama? En heeft hij ook een knuffelbeer? Grijp deze unieke kans en ontdek het antwoord op deze – en andere – vragen.


Intrede: Zie ginds komt de… eenhoorn (alle leeftijden)

Is het een paard? Is het een fiets? Nee, dat is het niet. Het is de eenhoorn die je in de verte ziet. En jij bent uitgenodigd om hem te verwelkomen! Trek dus je mooiste kleren aan, poets je schoenen en kam je haren voor dit unieke moment. Want dit is misschien de enige keer in je leven dat je een echte eenhoorn van dichtbij ziet.


Fotomoment eenhoorn (alle leeftijden)

Hoe bewijs je dat jij een échte eenhoorn zag? Door ermee op de foto te gaan, natuurlijk. Zet dus je mooiste glimlach op en poseer als een volleerd model.


Straattheater van Plezier (alle leeftijden)

Wil je graag schaterlachen van plezier. Zorg dan dat je onze troubadour, charlatan of nar tegenkomt. Ze zorgen voor muziek, magie en – vooral – heel veel plezier.


Florofoon (alle leeftijden)

Ooit spraken de bloemen en dat doen ze vandaag ook weer. Hou een prachtige bloem aan je oor en luister naar haar gefluister. Ze vertelt een wonderlijk verhaal, speciaal voor jou!


Zandkunstenaar Zanderling (alle leeftijden)

Zand dient niet enkel om in te spelen. Wist je dat je er ook prachtige verhalen mee kan vertellen? Over eenhoorns bijvoorbeeld. Zet je rustig neer en laat je betoveren.


Donder de draak – het Meemaak Theater (alle leeftijden)

Donder de draak kan erg goed vuurspuwen. Maar om een échte stoere draak te worden, moet hij nog één ding doen: een mens verslaan. Leopold, een verlegen tuinman, is verliefd op de prinses. Maar haar vader is het daar niet mee eens. Dus bedenkt hij een sluwe list om hem voorgoed uit de weg te ruimen. En dan… ontmoeten Donder en Leopold elkaar. Lach, bibber en doe mee…


Ik wil een ridder zijn – Theater Deep Deep (3+)

Op een dag wil Salomé geen prinses meer zijn. Ze wil stoere dingen doen, net als een ridder. Er is maar één probleem: ze heeft geen diploma! Of het haar lukt om een échte ridder te worden, houden we nog even geheim. Kom dus kijken en supporter mee…


Muziekgroep Slag ende Stoot (alle leeftijden)

Geniet jij tussendoor ook zo van een heerlijk middeleeuws deuntje? Troubadoursliederen, ballades, volksmelodieën, dansen, … Onderweg van de ene naar de andere activiteit streelt de muziek van deze muzikanten je oren.


Heksje Weet-ik-veel (4+)

Wil jij wel eens weten hoe het er in een heksenschool aan toe gaat? Goed nieuws: vandaag zit je – voor even – samen met heksje Weet-ik-veel en haar juf Hekselyne in de toverles. Ze gaan aan de slag met vingerhoedjes, zakdoeken en pingpongballen. Wie weet kom jij ook wel buiten met wat magie in je vingers…

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close